Hoe maakt u een afspraak?

GeneeSpraktijk heeft vestigingen in Leiden en in Egmond aan Zee. De adressen en routebeschrijvingen vindt u hier beneden.

Afspraken kunnen zonder verwijzing worden gemaakt. Enkele verzekeraars verlangen echter wel een verwijsbrief. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen tussen 08:30 uur en 17:00 uur.

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos telefonisch worden geannuleerd.

Indien dit niet tijdig gebeurt zijn we genoodzaakt het volledige consult in rekening te brengen.

Adres praktijk Egmond aan Zee

Marshallstraat 52 (LET OP: ingang aan de Kennedyboulevard)

1931 WZ Egmond aan Zee

Routebeschrijving Egmond aan Zee

Neem vanaf de ring Alkmaar de afslag richting Egmond. Ga na 5,6 km (kruispunt met stoplichten) rechtsaf. Na 1,1 km (2e stoplichten) linksaf de Voorstraat op. Volg de weg met bocht naar links. Blijf de weg volgen tot de splitsing, dan rechts aanhouden de Zeeweg op. Na 350 m linksaf de Kennedyboulevard op. Na 250m is er aan uw rechterhand een groot parkeerterrein, de ingang van de praktijk is nu aan uw linkerhand (N.B. De ingang is NIET op de Marshallstraat).

Van 1 maart tot 1 november is er betaald parkeren.

Openbaar vervoer: de trein naar Alkmaar centraal nemen, daarna bus 165 en bij halte Kennedyboulevard uitstappen. Volg de Kennedyboulevard naar links.  De ingang van de praktijk ligt aan uw linkerhand ter hoogte van een groot parkeerterrein  (N.B. De ingang is NIET op de Marshallstraat).

Adres praktijk Leiden

Poortgebouw (zuid), kamer 0.08

Rijnsburgerweg 10

2333 AA Leiden

Routebeschrijving Leiden

De praktijk ligt bij het Centraal Station van Leiden tegenover het LUMC. Met de auto: neem op de Wassenaarseweg de afslag naar de Albinusdreef (LUMC). Bij de rotonde rechtdoor rijden en bij de parkeergarage linksaf naar het Poortgebouw rijden. Het eerste half uur parkeren is gratis. De praktijk bevindt zich in gebouw Zuid van het Poortgebouw.

Bel of mail ons. 

072 – 531 49 07 (Egmond aan Zee)

071 – 523 22 34 (Leiden)

geneespraktijk@me.com