Over GeneeSpraktijk

Over GeneeSpraktijk

GeneeSpraktijk is de praktijk voor OrthoManuele Geneeskunde van drs. Theo Genee. Hij is arts en heeft zich daarnaast gespecialiseerd in de OrthoManuele Geneeskunde. Hij kan u behandelen aan het bewegingsapparaat en u daarnaast breed adviseren en begeleiden. Uw klachten zijn heel persoonlijk. Daarom wordt gekeken naar u als persoon en naar wat u nodig heeft om de kwaliteit van uw leven te verbeteren.

GeneeSpraktijk heeft vestigingen in Leiden en in Egmond aan Zee.

Dokter Genee is lid van de Nederlandse Vereniging van Artsen voor OrthoManuele Geneeskunde (www.nvomg.nl), de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (www.knmg.nl) en hij staat geregistreerd bij het Register OrthoManuele Geneeskunde (www.romg.nl).

Logo NVOMG

logo ROMG

 

 

 

 

Betalingen en vergoedingen

De consulten dient u contant of met PIN te betalen. U krijgt per consult de kwitantie mee zodat u direct kunt declareren bij uw zorgverzekering. De meeste zorgverzekeraars vergoeden OrthoManuele Geneeskunde (gedeeltelijk) vanuit het aanvullende pakket. Dit gaat niet van uw eigen bijdrage af. Er zijn helaas grote verschillen. Raadpleeg daarom eerst uw verzekeraar. Meer informatie over vergoedingen kunt u vinden op www.nvomg.nl.

 

OMGNed

GeneeSpraktijk is onderdeel van het netwerk OMGNed. Dit is een netwerk van gelijkgestemde artsen. We werken volgens dezelfde methode en kunnen elkaar als nodig vervangen. Mocht Theo Genee niet beschikbaar zijn vanwege vakantie of een congres, dan kunt u zich wenden tot een van de andere artsen van OMGNed.

 

Het team van OMGNed

Het team van OMGNed